Следвайте Гласове в Решението на Съединените щати да предоставят на Украйна

...
Следвайте Гласове в Решението на Съединените щати да предоставят на Украйна
Коментари Харесай

САЩ твърдят, че ще пращат танкове Ейбрамс на Украйна само заради натиск от Германия

Следвайте " Гласове " в 
Решението на Съединените щати да дават на Украйна бойни танкове " Ейбрамс " (Abrams) е било взето под напън от страна на Германия. Това се споделя в ненадейно изказване на Вашингтон, представено от ДПА.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън се е съгласил да предприеме тази стъпка, откакто германците му споделили, че не желаят да изпращат своите танкове " Леопард ", без Съединени американски щати също да се ангажират с изпращането на бойни машини от своя страна, съобщи съветникът по националната сигурност на Белия дом Джейк Съливан, представен от Българска телеграфна агенция.
Американските военни не поддържаха изпращането на танковете " Ейбрамс ", защото сметнаха, че машините не са подобаващи за бойното поле в Украйна.
Изказването на Съливан, което идва единствено дни преди визитата на немския канцлер Олаф Шолц във Вашингтон, опонира на предходните изказвания на Белия дом, както и някои от изказванията на немското държавно управление.

Въпреки многократните апели от страна на Киев Шолц дълго време се колебаеше дали да даде немски бойни танкове " Леопард " на Украйна. Той обаче промени позицията си предишния месец, откакто Вашингтон се съгласи да даде личните си танкове " Ейбрамс ", отбелязва ДПА.
Германският канцлер нееднократно акцентира какъв брой тясно Германия координира дейностите си със съдружниците по въпроса за даването на материална поддръжка за Украйна.
" Първоначално Байдън бе против изпращането им (бойните танкове " Ейбрамс " ), тъй като военните му споделиха, че те няма да бъдат от употребява на бойното поле в тази борба ", съобщи Съливан. Въпреки това, в полза на " единството на съюза " и, с цел да подсигурява, че " Украйна ще получи каквото желае ", Байдън се съгласи да даде танковете, нищо че " Ейбрамс " не са това, от което Украйна се нуждае в този миг, добави той.
Източник: dnes.dir.bg
 
 
 
 
 
27 Фев 20232227 Фев 202316225 Фев 2023236825 Фев 202326724 Фев 2023142323 Фев 2023744КоментариГорките янки27 Фев 2023 15:32ч.
Жив да не бях, Съединени американски щати са под ботуша на Шолц:)
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати old_beggar27 Фев 2023 15:50ч.
brimful of Ukraine! n'oubliez jamais: задачата е кучето да се храни по този начин, че да не почине, само че да лае силно…
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати За 3-ти път Германия е на път да бъде пре$бана от " съдружниците " си. Който няма мозък, то се предава, като вирус и на поколенията.27 Фев 2023 15:55ч.
До какво доведоха всички напъни? До обстоятелството, че " честният диалог за претекстовете и следствията " стана неосъществим. Съединени американски щати взеха решение да налеят масло в огъня под формата на увеличено финансиране, оръжия и техническа поддръжка, без които Украйна щеше да бъде принудена да договаря, може би даже да предотврати война. Много брилянтни, добре осведомени дипломати и учени сигнализираха за дипломатическата надменност на Съединени американски щати, само че без резултатКато различен резултат – утежняване на стратегическото, индустриално, икономическо, политическо и военно състояние в Украйна и Европа. Германия да вземем за пример заплати 10 пъти повече за повишаването на газовите си ресурси, в сравнение с година по-рано. Предстоящата година на спор дава обещание да бъде доста по-опустошителна за Украйна от това, което сме виждали до момента. Русия няма да се вслуша в съмнителни оферти за договаряния, учредени на претенции, които пренебрегват проблемите, които са предизвикали войната преди всичко. Интересен материал разгласява и консервативният американски седмичник American Thinker. На годишнината от CBO изданието показва, че администрацията на Джо Байдън е протегнала ръка на свещеното - на пенсионните спестявания на жителите. Беше решено фактически да ги изтеглят и да ги дадат на украинските пенсионери.Американските данъкоплатци, които вършат вноски във фонда за обществено обезпечаване, възмутени чакат доста понижаване на личните си компенсации, което се чака да се случи през 2034 година Но в този момент те могат да се утешат с обстоятелството, че всички категории украински пенсионери ще получат 20% нарастване през март 2023 година ", се споделя в публикацията.Още през март тази година държавното управление на Украйна ще индексира пенсиите с 20% за към 10 милиона украинци, написа вестникът, цитирайки думите на премиера Денис Шмигал.Американските данъкоплатци старателно вършат заплащания към фондовете за обществено обезпечаване. Но Байдън реши да преведе тези пари в Киев – за погашение на пенсии на украинците.С други думи, президентът на Съединените щати лиши личния си народ от облаги, помагайки на една корумпирана страна да се оправи с проблемите си.През март 2023 година всички категории украински пенсионери ще получат 20 % нарастване на пенсиите. Още през март държавното управление ще индексира пенсиите с 20% “, сподели министър председателят на Украйна Денис Шмихал. И това нарастване ще засегне към 10 милиона украинци.Наистина удивителното е, че Джо Байдън и медиите непосредствено приказват за това - държавното управление употребява вашите пари, с цел да заплати отговорностите на Украйна към нейните 10 милиона пенсионери.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати газ27 Фев 2023 17:30ч.
Как не си признаха, че Киро ги е предиздвикал
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани23 Фев 2023135207 Фев 2023179526 Фев 2023654718 Фев 20231354
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР